Aikaisen aamuvuoron (7-14.30) jälkeen suuntasin nopeasti kotiin pakkaamaan Caron ja tavarat autoon. Vuorossa oli kolmosluokan agikisat Kotkassa. Lähdimme hakemaan iltakisoista mukavaa fiilistä ja tuntumaa kisaamiseen puolen vuoden kisatauon jälkeen. Yhden pienen harhailun jälkeen löysimme perille. Carolle normaalit lenkitykset ja muut valmistelut. Tuomarina toimi tänään Pertti Siimes. Eka rata, eli agirata tuntui suhteellisen sujuvalta rataantutustumisessa. Vaikein kohta rataantutustumisessa oli kepeille vienti, avokulmat eivät ole meidän parhaimmistoa. Muuten ihan looginen. Caro oli tosi mukavassa vireessä koko illan ja selvästi nautti, kun sai olla liikenteessä ilman Vania. Eka radalta tuli tulokseksi 10 vp., -3,26s. (ihanne 45). Vitoset tulivat kepeiltä, eli vienti TAI MIKÄ vienti töksähti. Videolta näkee selvästi sen, että ohjaus menee aivan sekaisin ja sen takia Caro hakee keppien toka väliä. A:lla oli puolestaan minulla aivan liian kiire ja sen takia Caro hyppää alasmenokontaktin. Tässä olisi pitänyt rauhoittua. Muuten mukavaa menoa!

Hyppyradalla minua kauhistutti ihanneaika, joka oli 35 s. Epäilin, ettei meidän vauhti riitä tuollaiseen menoon. Rataantutustumisen aikana päätin sen, että juoksen itse mahdollisimman lujaa ja ohjaan selvästi + ilman mitään kikkailuja. Rata nimittäin olisi sellaisen juoksuradan tuntuinen. Ja taktiikka toimi ;) 0-tulos ja viides sija oli tuloksena! Ihanneaika alittui -1,52s. Paremmin ei olisi voinut mennä. Tässä vielä video hyppyradalta.

Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Ekalla radalla olisi minun pitänyt ohjata tarkemmin keppien aloitus sekä A:n kontakti. Harjoiteltavaksi jää keppien aloitus (tämä ikuinen projekti) sekä se, että saisimme hyppyjen jälkeisen kaarrokset nopeimmiksi ja tiiviimmiksi. Myös sylikäännös saisi toimia nopeammin.

Maksikolmosten hyppyrataa emme jääneet enää katsomaan, kun väsy alkoi painaa pitkän päivän jälkeen. Kotiin päästyä kävin vielä lyhyen lenkin tyttöjen kanssa ja sitten painuin vällyjen väliin...