Caro on nyt todistetusti yhteiskuntakelpoinen, eli kettunen suoritti tänään hyväksytysti BH-kokeen. Koe järjestettiin täällä Lappeenrannassa, LPKY:n toimesta. Tottisosuus oli Tapavainolan nurmikentällä, joka oli aamuyhdeksältä vielä pakkasyön jäljiltä huurteessa. Paikalla oli kahdeksan koirakkoa, meidän suoritusvuoro oli viidentenä ja parina oli keskikokoinen snautseri. Siinä ehti hyvin katsoa neljän koirakon suoritukset.

Caro käyttäytyi hyvin, kun esittäydyimme tuomarille. Sen jälkeen oli vuorossa hihnassa seuraaminen, vähän miusta tuntui siltä, ettei Caro täysin panostanut tähän seuraamiseen. Ei myö ole tehty hihnassa seuraamista piiitkään aikaan, mutta ihan ok menoa. Itse jännitin aika paljon ja sekoilin askelmäärissä, mutta oli hyvä seurata nurmikolta muiden jälkiä. Henkilöryhmä tässä ok. Sen jälkeen vapaana seuraaminen, tässäkään henkilöryhmässä ei ollut ongelmia. Mielestäni seuraaminen irti meni paremmin, rentouduin seuruun aikana ja se tuntui jopa hyvältä. Liikkeestä istuminen oli mainio. Liikkeestä maahanmenossa näin, että Caro jäi ekaksi istumaan, joten annoin lisäkäskyn, painui sillä maahan. Myö ei olla tehty varmaan kahteen vuoteen maahanmenoja... Nopea luoksetulo suoraan sivulle. Sen jälkeen paikkamakuu, jossa ei ongelmia.

Kun meidänkin pari oli tehnyt tottiksen, tuomari arvioi suoritukset suullisesti ja antoi niille myös arvostelut. Caron molemmat seuraamiset olivat erinomaisia (hiukan saisi kuulemma olla tiiviimpää), myös istuminen oli erinomainen. Paikkamakuusta saimme erittäin hyvän, kun annoin jättökäskyn, eli sanoin paikka. Näin ei kuulemma saa tehdä tottiksessa, joten oma moka. Liikkeestä maahanmeno + luoksetulo oli tyydyttävä, kun annoin lisäkäskyn maahanmenoon ja koira tuli suoraan sivulle eikä eteen. Tottisosuus meni siis hyväksytysti läpi "erittäin hyvä" -arvosanalla. Kahdeksasta koirakosta seitsemän pääsi kaupunkiosuuteen.

Odottelimme viimeisen parin tottiksen ja sitten siirryimme kaupunkiosuuteen, eli Uus-Lavolan Siwan luokse. Tässä oli ekana auto, josta hyppäsi henkilö jutustelemaan, sitten lenkkeilijä juoksi edestä ja kaksi lenkkeilijää edestä sekä takaa. Lenkkeilijöiden jälkeen tuli pyöräilijä vastaan ja takaa myös, jolloin hän kilkautti myös kelloa. Häiriökoira tuli suojatiellä vastaan. Henkilöryhmässä oli kuusi henkilöä, heidän keskelle piti pysähtyä ja jutustella vähän. Lopuksi koira oli jätettävä vielä pankin eteen ja mentävä kulman taakse.

Caro olisi halunnut tutustua autoilijaan vähän lähemmin, mutta rauhoittui sitten hyvin. Lenkkeilijät, pyöräilijät ja häiriökoirakkona ollut, tuttu bcu Bosse ohitettiin myös nätisti. Henkilöryhmässä istui nätisti ja kuunteli meidän jutustelua. Yksin jätettyään ei edes haukkunut, jäi ihmeissään katselemaan. Tuomarin mukaan kyseessä on tervejärkinen kaveri, ei kuulemma reagoi mitenkään oudosti asioihin. Vähän paremmin saisi kuitenkin olla hallinnassa, tällä tuomari viittasi siihen, että Caro hiukan kiskoi hihnassa (sillä oli joku ihme veto autoa kohden...). Mutta läpi meni tämäkin osuus ja nyt saamme lisätä Caron nimen eteen sen BH-tittelin ;D Johanna otti tosi hienoja kuvia tottisosuudesta, lisäilen niitä tänne myöhemmin. Kiitokset kuvista Johannalle!!!

Nyt sitten ryhdyn valmistelemaan Vania BH-koetta varten. Jos sen suorittaisi vuoden päästä syksyllä :D

Kävimme vielä iltapäivästä lenkillä Kirstin ja Lordin sekä Lauran ja neljän kuukauden ikäisen Islan (bcn, Story Goes La Isla Bonita). Caro tuli aivan älyttömän hyvin juttuun Islan kanssa, ne painivat koko lenkin ajan. Vani sai olla hihnassa, kun se ei oikein ymmärtänyt pienen beeceen menoa... Isla oli niin ihana!!! Kiitokset Kirsti ja Laura lenkistä. Lisäilen tänne vielä kuvia, kun ehdin.