Viikko hujahti taas nopeasti enkä ehtinyt kirjailla treenejä tänne. Maanantaina (12.10.) kävimme aamulenkillä agihallilla, ja teimme pientä treeniä. Ilalla kävimme uudelleen hallilla, kun siellä piti näyttää alkeiskurssilaisille oman koiran kanssa pieni radanpätkä. Miulla oli molemmat mukana, ja Caro pääsi tekemään rataa myös vieraiden ihmisten kanssa. Hienosti meni!

Tiistaiaamusta (13.10.) ajelin Taavettiin Caron kanssa, ja molemmat pääsimme fysioterapeutti Einin käsittelyyn. Molemmilla oli jumeja, minkä vuoksi Caro on ollut pienoisella treenitauolla kuluneen viikon. Tiistai-iltana kävimme Vanin kanssa treenaamassa agia. Ei oikein meinannut sujua: Vani kävi kuumana ja ohjaaja oli kuutamolla. Toisella pätkällä meno taas rauhoittui.

Caro jätti siis keskiviikkoiltana (14.10.) agitreenit väliin. Sen sijaan kävimme Juvakankadun kentällä Pinjan ja Jillan kanssa. Caro tyytyi tekemään lyhyen paikkamakuun sekä seuraamista yms. samaan aikaan, kun Jilla oli paikkamakuussa. Vani teki lyhyen seuraamisen, joka oli ihan ok menoa. Lisäksi Vani teki maahanmenon, joka oli hieno! Seisomisessa ennakoi lopun perusasentoa. Kaukoissa ei meinannut nousta ekalla, mutta pienen muistuttelun jälkeen lähti pelittämään. Vaihdot olivat tosi hienoja!

Torstaina vietettiin treeneistä lepopäivää. Perjantaina (16.10.) suunnistimme iltalenkin yhteydessä vielä agihallille ,missä oli ratatreenien vuoro. Paikalla ei ollut meidän lisäksi kuin Anne + Oona & Välkky. Teimme aika suoraviivaisen radan. Siinä vaadin Vanilta lähdössä pysymisen. Noin viiden minuutin neuvottelun jälkeen se alkoi onnistua, ja rata tuntuikin sitten hyvältä. Erikseen teimme kepeille menoja sekä kontakteja. Puomin alastulossa on ollut se ongelma, että Vani pompsauttaa pepun kontaktilta (kun siellä on se makupala-alusta). Nyt värkkäsin pari hyppysiivekettä sinne loppuosaan ja alkoihan siihen alastulokontaktiinkin tulla jotain järkeä. Caro suorastaan kiehui, kun ei päässyt radalle. Sen sijaan tein sen kanssa kaukokäskyjä, joka meni ihan mahdottomaksi sekaamiseksi. Neiti teki kyllä napakoita vaihtoja, mutta oman mielensä mukaan. Maltti oli hiukan kadoksissa. Seuraaminen oli tuolla vireellä aivan mahtavan hienoa! Lisäksi tehtiin luoksetuloa, jossa hienoja stoppeja ja maahanmenoja silloin, kun neiti malttoi kuunnella. Hauska treeni kuitenkin molempien kanssa!!!

Lauantaina (17.10.) kävimme pitkän aamulenkin. Olen joutunut nyt kieltämään ihan kunnolla Caron ja Vanin riekkumista / leikkimistä lenkeillä, ettei tuo Caron selkä menisi uudelleen jumiin. Noita saa pitää koko ajan silmällä, kun Caro haluaisi leikkiä jne. Jo lenkin aikana miulla oli outo olo, minkä vuoksi menin sohvalle rötköttämään 1,5 tunniksi. Tarkoituksena oli, että olo olisi parantunut, ja että olisin päässyt vielä iltavuoroon. Kun nousin sohvalta, oli pakko mennä yökkäämään. Näin ollen iltavuorokin jäi tekemättä, sen sijaan otin kolmen tunnin päikkärit. Iltaa myöten olo onneksi koheni.

Tänään heräsin hyvään oloon, vaikkakin vähän heikohkoon. Aamulenkin jälkeen lähdin käymään agihallilla, sillä oli meidän treeniryhmän vuoro järkätä epäviralliset agikisat. Mukava oli katsella muiden koirien menoja, poltteli kyllä itsellänikin lähteä radalle. Jätin kuitenkin koirat kotiin, kun ei olisi ollut mahdollista lämmitellä / jäähdytellä niitä muiden tehtävien lisäksi. Seuraavan kerran pääsemme epävirallisiin varmaankin 27. joulukuuta kinkunsulatuskisoihin. Marraskuun epikset jäävät välistä Thaimaan reissun vuoksi.

Viime aikoina olen keskittynyt Caron ja Vanin kanssa enemmänkin agin treenaamiseen kuin tokon. Yritän kuitenkin aktivoitua myös tokon suhteen, ehkä nämä vesikelitkin ovat laimentaneet tokoilu-intoa...