Pakkaset saapuivat vihdoinkin myös tänne Lappeenrantaan. Viime viikolla kävimme treenaamassa agia tiistaina ja keskiviikkona. Lisäksi kävimme tokoilemassa isommalla porukalla torstaina. Meinasi tulla kiire tokotreeneihin, kun asensimme autoon Kulkukoira.comista tilatun veräjän (kahdella ovella ja väliseinällä) sekä turveverkon autoon. Nyt on tyttöjen kiva kulkea autossa. Itsekin olen tosi tyytyväinen, kun ei tartte pelätä koirien livahtavan "karkuun", kun avaa peräkontin.

Maanantaina (14.12.) kävimme taas Taavetissa Kipinoisen Einin "hoidettavana". Allekirjoittanut oli tosi jumissa, autsauts. Ei tee hyvää tuo tietokoneella työskentely niska-hartiaseudulle. Vani oli suhteellisen hyvässä kunnossa, joitain pikkujumeja oli siellä täällä, mutta ne aukesivat hyvin fysioterapian aikana. Carolla tuo selkä ja jopa kylkiluiden välit ovat aina kipeät ja jumissa. Kettu kyllä oli todella tyytyväisen oloinen, kun sitä hierottiin. Seuraava aika Einille on sitten helmikuun alussa. Fyssarikäynnin takia jätimme tiistain ja keskiviikon agitreenit välistä. Lisäksi pakkasraja -15 astetta on ylittynyt molempina päivinä, joten ei ole mitään järkeä lähteä hallille hillumaan. Kumpikaan koirista, kun ei osaa ottaa tuota agia rauhallisesti. Täysillä mennään, jos agility on kyseessä.

Pakkasten takia olen ehtinyt istua, normaalia enemmän, tässä tietokoneella. Keikkakalenteria olen täytellyt tuonne toukokuun alkupuolelle asti. Kaikkiin kokeisiin ja kisoihin emme todellakaan ole menossa, nuo vaihtoehdot ovat tuossa muistin virkistykseksi. Tänään otin myös blogiin uuden pohjan käyttöön. Tuo Vanin hyppykuva ei ole tältä talvelta, ei täällä Lappeenrannassa ole lunta kuin hiukkasen. Kuva on otettu viime talvena Leppävirran jäältä, mutta ehkä se sopii tähän joulunalusaikaan ihan hyvin. Päivitin myös linkkilistan linkit toimiviksi. Sisällä ollaan tokoiltu ylimääräiset energiat pois, ja hauskaa onpi ollut. Vani on seuraamisen suhteen "kuurilla" ja Caro vahvistelee kaukoja. Joulun olemme Lappeenrannassa, kun ei ole tarpeeksi yhteisiä lomapäiviä, että kannattaisi lähteä ajelemaan Viitasaarelle tai Leppävirralle. 27.12. osallistun molempien kanssa oman seuran epävirallisiin kinkunsulatusagikisoihin, hauskaa!