Aamulla kello soi kello 5.00 ja kuudelta lähdimme Suskun ja Cabbyn kanssa Lahden ryhmänäyttelyyn. Näyttely järjestettiin Lahden messukeskuksessa, missä olimme yhdeksän jälkeen. Mari Palgin arvostelema kehä alkoi kymmeneltä. Ennen sitä kävimme Vanin kanssa kävelemässä suhteellisen pitkän lenkin, ja ravautin neitiä kunnolla. Liike näytti ihan hyvältä, vähän harjoittelimme myös messukeskuksen sisällä. Lattia oli todella liukas, mutta Vani ei siitä kauheasti häiriintynyt. Käsittelyosio meni todella hyvin, Vani on nykyisin niin itsevarma, ihana! Juoksuosuudessa häntä meinasi pikkaisen nousta, mutta ihan kohtuu hyvin meni. Harjoittelu on alkanut tuottaa tulosta  Palgi ei erinomaisia jaellut, meille siis AVO-EH, AVK4 -tulos seuraavanlaisella arvostelulla:

Keskivahva. Hyvä nartun pää. Hyvin kookkaat, mutta linkkumaiset korvat. Hyvä ylälinja. Sopivasti kulmautunut edestä ja takaa. Aavistuksen ranskalaiset eturaajat. Liikkuu vapaasti keskipitkällä askeleella.

Aika lailla Vanin tuntuinen arvostelu. Onnea Suskulle ja Cabbylle! Käpy-miekkonen oli ROP-VET ja PU2. Myös Vanin siskopuoli Linda (Serica's Belinda) repäisi, eli oli VSP, PN1, SERT. Onnea Satulle ja Lindalle myös. Oli kivaa nähdä myös Ruutia ja Tiiaa sekä Kiraa ja Johanna  Tiia otti kuvia, suurkiitos näistä!!!