Perjantaina (19.2.) pakkasin tavarat ja koirat autoon töiden jälkeen, ja lähdin Leppävirralle. Tytöt olivat niin onnellisia, kun pääsivät vielä iltapimeässä juoksemaan jäälle. Paukkuva paukkunen ja jäinen viima aiheutti kylläkin sen, että palasimme hyvin nopeasti takaisin sisälle.

Tänään lauantaiaamuna herätyskello soi puoli yhdeksältä ja hieman ennen kahtatoista olimme Vanin kanssa Tuusniemellä näyttelypaikalla. Kun olin ottamassa koiraa autosta, huomasin, että talutushihna oli kadonnut jonnekin. Onneksi apu löytyi läheltä: kiitokset Hanna & Miika hihnan lainaamisesta! Hieman myöhemmin ostin sitten Vanille varahihnan. Vani käyttäytyi näyttelypaikalla ihan kivasti ja kävimme kävelemässä / ravaamassa ihan hyvän lenkin ennen kehää.

Paikalla oli 17 bortsua, kolme urosta ja loput narttuja. Itse kehässä seisominen ja tuomarin käsittely meni hyvin, mutta häntä liputti kyllä taivasta kohti. Vanin meno oli kuitenkin innokasta, eli pyrki eteenpäin ja minun ohitse. Vani ei siis laahustanut ravilla, vaan ravasti innokkaasti.

Liettualainen tuomari Kornelia Butrimova arvosteli Vanin: AVO-ERI, AVK4. Jos häntä olisi pysynyt alhaalla kilpailuluokassa, sijoitus olisi voinut olla parempikin. Niin pitkään Butrimova meitä nimittäin juoksutti. Vani sai tällaisen arvostelun:

Good type. Correct head & eyes. Good neck. Good topline. Good angulation of quarters. Good in movement.

Vanin sisko Donna (Yazina's Velvet Rose) pisti hieman paremmaksi ja oli AVO-ERI, AVK2. Onnea Päiville ja Donnalle! Oli niin mukava nähdä pitkästä aikaa  Terkut myös muille tutuille, jotka olivat näyttelyssä 

PN-kehässä ei tullut sijoitusta. Näyttelyn jälkeen ajoimme Rollsin kautta Leppävirralle, missä otin Caron kyytiin ja lähdimme ajelemaan takaisin Lappeenrantaan.