Huh,  viikko taas nopeasti. Kovin oli agilitypainotteinen viikko  Maanantaina kiirehdin töiden jälkeen agihallille, missä vedin sekä jatkokurssin että harrastaryhmän koulutuksen. Omat koirat tyytyivät lenkkeilyyn... Tiistaina oli Vanin agitreeni ja teemana haltuunotot. Palkkasin lelulla ja omaa vuoroa odotellessa hengailimme pihalla sekä riekuimme lelun kanssa. Tämä toimi, sillä Vani keskittyi tosi hyvin tekemiseen eikä kiehunut yli äyräiden. Itse asiassa treeni meni tosi hyvin!

Caro puolestaan tokoili Vanin treenin jälkeen, eli teki seuraamista ja varsinkin siirtymiä sivuille, eteen ja taakse sekä luoksetuloa ja kaukokäskyjä. Seuraamisessa meinasi tehdä taas vinoja perusasentoja, mistä piti muistutella. Siirtymät olivat itsessään napakoita, vaikka se perusasennon paikka vaihteli. Luoksetulossa oli tosi paljon intoa, vähän liikaakin, mutta saatiin ok stoppeja aikaiseksi. Kaukokäskyissä ei maltti riittänyt, vaan liikutteli itseään m-s ja s-m -vaihdoissa. Otin sitten ihan läheltä. Kauheasti oli virtaa pienen tokoilun yhteydessä, joten nyt otamme niskasta kiinni ja palaamme tämän lajin pariin ihan oikeasti. Caro tykkää

Keskiviikkoilta meni epävirallisten agikisoissa työntekijänä. Oli niin vähän porukkaa hommissa, etten ottanut koiria edes mukaan (ja olin myös autoton). Kolme tuntia töissä pisti varpaat jäähän, mutta oli mukava katsoa sekä mölli- että kisaporukoiden menoa. Torstaina oli sitten ihan vapaailta treeneistä, mutta kävimme illalla oikein pitkän lenkin.

Tänään perjantaina suuntasimme vapaapäivän kunniaksi hallille ja siellä tein molempien kanssa lyhyitä radanpätkiä. Vanille pääasiassa kepeille menoja eri kulmista ja kontakteja. Carolle taas takaakiertoja, välistävetoja ja kepeille menoja. Molemmat olivat ihania kullannuppuja, varsinkin Vanilla toimii tuo lelupalkka mainiosti ja se kuuntelee minua!

Tässä olisi vielä muutamia kuvia, jotka otimme uudenvuodenaattona Viitasaaren jäällä. En ole vain ehtinyt siirtää niitä tänne blogiin. Toivottavasti huomenna paistaisi aurinko, haluaisin lähteä kuvaamaan tyttöjä jäälle auringonpaisteeseen.

 Ja loppuhuipennuksena joulukuun kalju kojootti, joka on onneksi jo tähän mennessä saanut hieman karvaa ympärilleen...