Vani aloitti juoksun tiistaina, 7,5 kuukautta kului edellisen juoksun alkamista. Hyvin tasaisesti neidillä nämä juoksut tulevat, viimeksi väli oli 7 kuukautta ja sitä edellisellä kerralla 7,5 kuukautta. Juoksujen takia Vani taukoilee kisoista ja treeneistä maaliskuun ajan, eli lauantain Lappeenrannan agikisat jäävät välistä. Onneksi ilmoitin Caron sunnuntain radoille niin ei tarvitse ihan kisattomana olla viikonloppua  

Viime viikon sunnuntaina (28.2.) osallistuin molempien koirien kanssa kouluttajien agivuoroon, treeniä veti Olli-Jussi Rissanen. Kovin oli kiemuraista hommaa, mutta Caro selvisi radasta pienellä hienosäädöllä tosi hyvin. Caro voisi kuulemma irrota vielä paremmin. Lisäksi voisin treeneissä kokeille äärirajoja, eli esimerkiksi miten paljon pystyn vedättämään kepeillä tai tekemään vaikeampia ohjauskuvioita. Vanin kanssa meinasi hikipisarat helmeillä otsalla, kun piti vääntää ja kääntää... Teimme rataa pienissä pätkissä ja kyllä me loppuun asti selvisimme, vaikka jouduimme ottamaan uusiksi radan eri kohtia. Mie en kuulemma saa jäädä yhtään miettimään ja odottelemaan koiraa, vaan pitää edetä määrätietoisesti ja liikuttaa jalkaa toiseen eteen, jos rata niin vaatii. Onnistumisiakin tuli, eli esimerkiksi pystyimme tekemään kepit niin, että ohjasin "väärältä" puolelta ja sylikäännös onnistui jne. Hyvä mieli jäi tästä treenistä!

Caro kävi keskiviikkona (3.3.) fiilistelemässä agitreeneissä. Tokoilemassa olemme käyneet tiistaina ja keskiviikkona. Lisään tokon treenikuulumiset viikon lopussa tänne yhtenä pötkönä, nyt ne lepäävät treenivihkon sivuilla.