Vanin agitreenejä ei ollut tänään, kun oli epävirallisten vuoro. Osallistuin molempien kanssa kilpailevien radalle. Paljon oli koiria paikalla, mutta onneksi ehdin katsomaan Pako-sarjan loppuratkaisut kisojen jälkeen ;D Huomasin olevan totaalisen koukussa ko. sarjaan... Mutta siis itse asiaan.

Epävirallisten tuomarina toimi tänään Elina Hannikainen, ja mukavat radat hän oli suunnitellut. Vani aloitti urakan. Alku oli jälleen hyvä, puomin jälkeen tuli rima alas oman ohjauksen takia. A:n jälkeen oli meille vaikea vienti kepeille, mutta selvisin siitä tosi pöljällä ohjauksella (näkyy videolta, mitä tarkoitan). Keppien alku siis löytyi, mutta Vani jätti taas pujottelun kesken. Keinusta tuli turhan lennokas, kun en sanonut koiralle mitään. Vani tarvitsee sen odota-käskyn kaikilla kontakteilla, ettei meno mene ihan päättömäksi. Tulokseksi siis 15 ja aika -2,90 (ihanne 52), ja tuloksella irtosi 7. sija. Vani pysyi jälleen lähdössä, eli olemme oikeilla jäljillä tämän asian suhteen :) Tässä vielä video.

Caro haki omalla radallaan hiukan vääriä esteitä, mihin itse olen syyllinen. Ohjaus oli koko ajan vähän väärään suuntaan, mutta onneksi Caro on tottunut jo siihen ;D Caro teki aika lailla rutiinisuorituksen, millä irtosi 0-tulos ja 2. sija (aika -6,99, ihanne oli 45s). Täältä löytyy video. Kiitokset Marikalle kuvaamisesta! Palkinnoksi Caro sai koirankeksejä ja servettejä. Servetit olivatkin tarpeen, kun Paon viimeinen osa oli niiiin surullinen...