Tänään oli vuorossa Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttely. Saimme lauantaina jo vieraiksi Hannan ja Miikan sekä koirat. Siinäpä oli mukava valmistautua tämän päivän koitokseen kuulumisia vaihdellen  Oli mukava nähdä, toukokuussa uudestaan ?!

Bordercollieiden kehä alkoi jo yhdeksältä. Onneksi ajomatka ei ollut pitkä... Tuomari Rui Oliveira tuomaroi nopeaan tahtiin ja kehässä nähtiin punaisia ja pääosin vaaleanpunaisia nauhoja. Vani esiintyi todella hyvin, ilokseni se myös liikkui vetävällä ravilla ja häntäkin pysyi suhteellisen alhaalla. Ihanaa huomata, että harjoittelu tuottaa tulosta. Avoimen luokan narttuja taisi olla 16, Vanille erinomainen, muttei enää menestystä kilpailuluokassa. Arvostelu kuuluu kaikessa lyhykäisyydessään näin (tuo yksi lause on tosi outo, kommentoikoon, jos joku ymmärtää sen):

Very nice head. Nice shape. Good front acceptable front lin topline. Good quarters and movement.

Olin kuulevinani, että tuomari olisi sanonut jotain hyvästä turkista, mutta se ei näemmä päätynyt tähän tekstiin  Monen kaverin koira menestyi hyvin, joten kaikille tässä tasapuolisesti ONNEA!!!