Tänään oli vuorossa sitten Imatran tokokoe. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, kun saavuimme paikanpäälle Harakan koulutuskentälle. Minun oli vaikea saada Caroa kuulolle ennen koetta, ja se näkyi myös itse suorituksessa. En usko, että kuuma keli vaikutti niin paljon suoritukseen, Caro ei ollut vain täysillä mukana suorituksessa. Kokeessa oli neljä VOI-koirakkoa. Näin Tommi Varis arvioi suorituksemme:

1. Paikalla makaaminen: 9 (x4) - meni hitaasti maahan, muuten ok.

2. Seuraaminen taluttimetta: 7 (x4) - kontakti oli hyvä, mutta jätätti hirveästi. Jouduin antamaan ainakin pariin otteeseen lisäkäskyyn. Vire (+ motivaatio) ei ollut nyt kohdillaan.

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10 (x3) - ketun bravuuri :D

4. Luoksetulo: 6 (x4) - ei pysähtynyt seisomaan, joten annoin uuden käskyn ja sillä stoppasii. Seisomisen venyminen vaikutti myös siihen, että maahanmeno tuli myöhään.

5. Ruutu: 0 (x4) - Lähti hyvin kohti ruutua, mutta ajautui ruudun vasemmalle puolelle ja painui ruudun ulkopuolella maahan. Äsh! Huusin luokse ja käskytin ruutuun, mutta haki silloinkin kohti vasenta reunaa ja takimmaista ruutumerkkiä. En tiedä, hämäsikö kehänauha jotenkin...

6. Hyppynouto: 0 (x2) - Hyvä alku, mutta ei hypännyt esteen yli takaisin tullessaan, vaan ohitti esteen. En tajua, mikä tässä meni pieleen. Harjoittelun puute?

7. Metallinouto: 7,5 (x2) - Meni vauhdikkaasti kapulalle, mutta jäi tuijottamaan minua. Annoin sitten uuden tuo-käskyn ja sillä kapula palautui. Luovutus oli vähän kökkö.

8. Tunnistusnouto: 0 (x4) - Haisteli hyvin kaikki kapulat ja toi todella itsevarman oloisena minulle väärän kapulan. Pöh.

9. Kauko-ohjaus: 0 (x4) - Ensimmäinen m-s vaihto ei onnistunut, vaikka annoin kolme käskyä. Eikä noussut myöskään istumaan, joten keskeytin liikkeen.

10. Kokonaisvaikutus: 8 (x1) - Koira tekee innokkaasti silloin, kun tekee.

Tällaisella suorituksella kertyi yhteensä 141 pistettä, eli ei tulosta.

Ajelimme kokeen jälkeen vielä Viitasaarelle lomailemaan.