Aamupäivällä pakkasimme auton täyteen naisia ja koiria :D Vuorossa siis Haminan näyttely, ja kyytiin lähtivät Emma, Susku ja Anna sekä bcu Hiro ja bc-tyttöset Isla ja Ginny. Näyttely järjestettiin Haminan Bastionissa, mikä oli kyllä aika ahdas näyttelypaikka. Hieman hirvitti, miten Vani käyttäytyy, mutta loppujen lopuksi se vain makoili rauhakseltaan. Taisi vähän lomailu painaa jaloissa ;D Tuomarina toimi tänään Jaana Hartus.

Hiro aloitti urakan ja oli ainoana uroksena PU1, VSP, SERT, CACIB. Onnea Emma, Pasi ja Hiro!!! Sitten Isla jatkoi automme menestystä olemalla PN1, ROP,  SERT. Onnea Lauralle ja Islalle sekä kasvattaja-Suskulle!!! Ginny juoksi nuortenluokassa EH:n arvoisesti, ja samaa väriä tarjoiltiin meillekin, eli Vani oli AVO-EH, AVK1 (ainoa avoimen luokan narttu). Arvostelu kuuluu näin:

Erittäin hyvätyyppinen tiivis narttu, hyvä raajakorkeus, hyvä täyteläinen runko, ilmeikäs oikeamuotoinen pää, hieman luisu lantio, askelmittaa voisi olla enemmän, karva ei parhaassa kunnossa.

Voi, kun tuomari tietäisi sen, että Vani on nyt parhaassa turkissaan. Turkinlaatu on kyllä hyvä, muttei pitkä kuitenkaan. Noh, muuten olen tyytyväinen arvosteluun. Jäimme vielä ryhmäkehään, mutta siellä ei enää menestystä Islalle tullut. Odotteluaika menikin sitten syöpötellessä ja höpötellessä :D Kiitokset erinomaiselle seuralle! Oli hauskaa :D