Ajelimme perjantaina illasta Leppävirralle. Olipa Carolla ja Vanilla suuri ihmetyksen aihe, kun pääsimme perille. Porukoiden laitumelle oli ilmestynyt kaksi hevosta ja yksi poni laiduntamaan kesäksi. Isommat nelijalkaiset olivat erittäin kiinnostuneista näistä kahdesta, joita silminnähtävästi "hiukan" hirvitti. Aamulla sitten lähdimme kohti Kuopion Sorsasaloa, missä oli Hukka-Putken järjestämät agikisat. Kisat menivät aika vauhdilla, kun minit, medit ja maksit kisasivat putkeen omat ratansa. Medeissä oli mukana vain 17 koirakkkoa, joten koko ajan sai olla hereillä omaa vuoroa odotellessa. Vettä tuli taivaalta koko ajan, joten juoksukengät kastuivat läpikotaisin heti ensimmäisessä rataantutustumisessa. Vesisade ei kuitenkaan haitannut Caroa, se oli todella virtaisa kaikilla radoilla.

Kahdella ensimmäisellä radalla toimi tuomarina Seppo Savikko. Ensimmäisellä radalla tuli kaksi vitosta A:lla, eli alasmenolla ja siitä, että koira kosketti minuun tullessaan A:lta.Tuomari katsoi sen siis tahalliseksi kosketukseksi. Myös puomin alasmenolta tuli vitonen, eli tulokseksi 15 (-4,33) ja 8. sija. Toisella radalla meno oli tosi sujuvaa, ja nyt Caro otti nuo kontaktit huolellisesti. Kepeillä jätti kuitenkin pujottelun kesken kolmanneksi viimeisessä välissä ja korjasin kepit alusta. Tulokseksi siis 9,17 (vitonen kiellosta ja 4,17 s. yliaikaa keppien korjaamisesta). Kolmas rata oli Jari Tienhaaran hyppyrata, jonka Caro suoritti oikein mallikkaasti. Saimme 0-tuloksen ja sillä irtosi 2. sija. Lisäksi B-radan ja hyppyradan yhteistulos riitti Friskies Cupin osakilpailussa kolmanteen sijaan. Oikein kivat ja onnistuneet kisat siis!

Pysähdyin kotimatkalla tätini ja kummipoikani luona. Tytöt odottelivat autossa sen aikaa. Iltalenkillä tytöt revittelivät metsässä ja sen jälkeen Vani alkoi ontumaan vasenta takajalkaa. Toivottavasti kyseessä ei ole mikään pahempi juttu...