Vani tuntuu paljon enemmän omalta itseltään kuin alkuviikosta. Aamulla sillä oli kauhea kiire ulos, ja vauhtia olisi riittänyt, vaikka muille asti jaettavaksi  Lähdettiin siis käymään hallilla. Vani on agilityssä kisatauolla ainakin kesäkuun ajan, kun haluan laittaa kontaktit (ja kepit siinä sivussa) kuntoon. Laitoin puomin alasmenolle sivuille aidan siivekkeet estämään sitä, että Vanin takapuoli tipahtaa kontaktilta alas. Namialusta oli maassa. Ja koko homma lähtee nyt siitä, että Vanin on ensin pysähdyttävä puomin ylösmenolla koske-käskyllä (=etutassut puomilla, takajalat maassa). Alasmenolla sama homma, mutta ota-käskyllä on etutassujen oltava maassa ja takatassujen kontaktilla. Tätä tehtiin useampi toisto, alkuun Vanilla oli kauhea kiire jatkaa matkaa ota-käskyn jälkeen. Nostin kuitenkin takajalat takaisin kontaktilla ja toistin ota-käskyn. Kyllä tämä toistojen avulla rupeaa toimimaan, viimeisillä toistoilla Vani malttoi jo olla oikeassa paikassa ja otin siitä jonkin verran etäisyyttä (hoin sitä ota-käskyä ja kävin palkkaamassa). Vani sai tehdä myös keppejä molemmilta puolin ja muutamia hyppyjä + putkia.

Myös Caro on "kontaktikuurilla", otin sillekin namialustan käyttöön puomilla, kun välillä on sallinut siltä istumisen alasmenolla ja välillä vaatinut seisomista. Tästä lähtien on vain yksi malli: seisominen. Hienosti Caro tuntui tajuavan, mitä siltä haetaan. Tein myös keppejä niin, että keppien jälkeen oli nami maassa odottamassa = hain vauhtia keppien suorittamiseen. Lisäksi Caro teki muutaman jaakotuksen, välistä vedon ja sylkkärin.

Ennen iltavuoroon lähtöä tein (tai yritin) Caron kanssa paria tunnaria takapihalla. Mutta nyt oli maltti haistella ihan jossain muualla. Ensimmäisellä kerralla neiti vain nappasi ensimmäisen tunnarikapulan suuhun, joka eteen tuli ja se oli väärä. Toisella kerran nuuhkaisi vain vähän ja taisi ihan vahingossa tuoda oikean. Tätä pitää nyt ihan kunnolla miettiä, että miten saisin malttia tuohon hommaan. Ja Carohan tekee nyt niin, että on kasa vääriä ja oikea jossain niiden lähellä. Voi olla, että tähän tarvitsisi muiden ihmisten hajuja että tajuaisi sen, mitä haetaan. Molemmat koirat jumppailivat myös kaukoja sisällä.