Paluu kisakentille agissa menikin sitten ihan nappiin. Ilmoitin Vanin Lappeenrannan agikisojen pelkälle hyppyradalle, kun kontaktit eivät ole vielä kunnossa. Tarkoitus oli myös tsekata, miten ohjaus ja meidän yhteistyö ylipäätään toimii. Aamulla lenteli ihan kiitettävästi perhosia vatsassa. Viime aikoina treeneissä homma on kyllä toiminut, eli toiveita onnistumisesta oli ehtinyt myös syntyä.

Oli mukava herätä aamulla ihan rauhassa ja mennä hallille hieman myöhemmin, eli ei ihan aamutuimaan. Olin hallilla joskus kymmenen aikaan, ja Vanin rata alkoi joskus 12 jälkeen. Ehdin siis tehdä hyvät lämmittelylenkit, turista tuttujen kanssa ja seurailla muiden kisaamista. Tuomarina toimi tänään Elina Hannikainen. Rata tuntui kivalta, ja lähtö suosi meitä erittäin paljon. Vaikka kävimme harkkaesteillä purkamassa suurimpaa intoa, Vani ei taaskaan pysynyt lähdössä. Treeneissä viretaso ei ole ihan noin korkea. Kahdella ensimmäisellä esteellä päätin kuitenkin, etten jää miettimään lähtöä enempää ja että ohjaan nyt tiukasti. Hyvinhän se pelitti. Kahdessa kohdassa jouduin muuttamaan ohjausta, kun en yksinkertaisesti ehtinyt valssaamaan. Keppien jälkeisen hypyn jälkeen oli tarkoitus tehdä valssi, mutta vippasin Vanin hypylle ja tein takaaleikkauksen putkelle. Tämän vuoksi en ehtinyt vaihtaa putken jälkeen puolta, joten otin tiukasti haltuun ja tein muurille takaaleikkauksen. Tuon viimeisen putken jälkeen meinasi Vani karata hyppysistä, mutta pienoisella karjaisulla sain sen kuulolle. Viimeisen hypyn jälkeen tulikin kiljuttua onnesta ihan kunnolla, tuntui niin mahtavalta ja tietynlainen kivi vierähti sydämeltä: tehty työ tuottaa viimeinkin tulosta. Rata löytyy siis täältä. Kiitokset Mirkalle kuvaamisesta!

Tulos oli siis -14,92 (ihanneaika 42 s.), ja tällä irtosi siis VOITTO ja eka LUVA  Hymyä riitti kyllä koko loppupäiväksi. Marika Blom otti pari todella ihanaa valokuvaa palkintojen jaon jälkeen. Kiitokset näistä! Vani on number one

 Ja tässä vielä Anne Lindin ottama kuva. Aika pitkä ponnari, mutta onneksi rimat pysyy ylhäällä. Kiitokset Anne kuvista!