Tänään oli vuorossa Lappeenrannan Agilityurheilijoiden seuranmestaruuskisat. Osallistuin kisaan molempien kanssa, eli Caro taisteli medien ja Vani maksien seuranmestaruudesta. Rata oli suhteellisen sujuva, ei mitään suurempia koukeroita. Tuomarina toimi Annika Nisonen. Radan vaikeimmat kohdat olivat suorasta putkesta kepeille vienti hankalasta kulmasta (piti oikeasti koira ohjata sinne kepeille) ja suoralta putkelta pituudelle vienti. Näissä kohdissa tuli aika paljon virheitä. Caro aloitti ja teki todella tasapainoisen suorituksen, vauhtia oli myös todella paljon. Ainoa jännittävä kohta oli puomin alasmenokontakti, jonka otimme todella tarkasti. 0-tulos se oli aika varmasti, mutta tuloksia ei kerrottu kesken kisojen, ja tässä vaiheessa oli valmistauduttava Vanin suoritukseen.

Vani pysyi lähdössä, ja alku sujui muutenkin ihan ok. Kepeille vienti epäonnistui ja Vani aloitti pujottelun toisesta välistä. Siitä siis kielto. Korjasimme tämän, keppien jälkeiseltä hypyltä tuli rima alas ja sitten tulikin se todella hankala kohta, eli suora putki, josta oli ehdittävä ohjata pituudelle. En ehtinyt ja Vani hyppäsi huonosti pituuden. Luulin, että se oli kielto ja korjasin. Tämä oli virhe, koska viimeinen pituuden palkki oli kaatunut ja tietenkin Vani hyppäsi takajaloillaan suoraan sen päälle. Voihan pee, mitä ohjaajan tyhmyyttä! Ja varsinkin, kun tuo olisi ollut pelkkä vitonen ja nythän siitä tuli HYL. Jatkoimme kuitenkin loppuun, keinun alasmenokontakti oli todella hieno ja puomin alasmenon otimme jopa niin tarkasti, että Vani meni maahan. Miulle jäi aika sekava fiilis tuosta Vanin radasta, kun itse tein todella vaarallisen tempauksen tuossa pituudella. Lisäksi Vani hyppäsi jotenkin jännästi, en tiedä, tekivätkö 60 sentin rimat menon oudoksi, mutta Vani tuntui hyppäävän todella kaukaa.

Palkintojen jaossa tulikin sitten ihana yllätys (jota salaa kyllä toivoinkiin). Caro voitti medien radan tuloksella 0 ja -11,68  Ja se tarkoitti myös sitä, että Carosta tuli MEDIEN SEURANMESTARI 2010!!! WAU! Kiitos kettu!

Tässä vielä parin Titi Mäkelän ottamaa kuvaa. Kiitos Titi kuvista!

Medien kolme parasta...

 

Medien seuranmestareita olemme me  

Kaikki mestarit yhes koos...

Ja me vielä kerran...