Osallistuttiin tänään Caron kanssa Lappeenrannan tokokokeeseen. Jäi todella hyvä fiilis, vaikkei sitä ykköstulosta tullutkaan. Tuomarina toimi Pauli Härkönen, ja paikkana oli meidän seuran agilityhalli. Menin jo heti kello kymmenen jälkeen hallille katselemaan EVL-suorituksia. VOI-luokka alkoi puoli kahdentoista aikaan. Kävin Caron kanssa lenkillä ennen oman luokan alkua, ja rauhoittelin sitä paikkamakuuseen. Kierroksia tuo halli nostattaa ja sen takia olin tarkkana tuon alkurauhoittumisen kanssa (ettei ala pilli vinkua). Hyvin sain kierrokset laskettua ennen paikkamakuuta. Paikkamakuun jälkeen vein Caron hetkeksi (Caro oli neljäntenä suoritusvuorossa) autoon, ja otin sieltä kun edellinen koirakko aloitti suorituksensa. Jouduimme kehään hieman ennen aiottua, kun edellinen koirakko keskeytti. Tällaiset pisteet meille kertyivät:

1. Paikalla makaaminen: 10 (x4) - ihan vähän oli kuulemma haistellut maata, mutta tuomari ei rokottanut siitä pisteitä.
2. Seuraaminen taluttimetta: 9 (x4) - vinot perusasennot siirtymissä
3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10 (x3) - Very Happy ,tämän Caro osaa
4. Luoksetulo: 9 (x4) - maahanmeno saisi olla nopeampi, vino perusasento,muistin oikean käsimerkin seisomiseen! 
5. Ruutu: 0 (x4) - sinkosi kohti ruutua, mutta jäi haistelemaan matkalla maata Shocked Annoin uuden ruutu-käskyn, jolla Caro juoksi minun luokse Rolling Eyes Vauhdista otin uuden kokeilun ja sillä painui tosi hyvin ruutuun. Tein myös loppuosan liikkeestä, vaikka olikin jo nollilla. Sekin ok, tosin seuraamispaikka ei kunnolla lopussa löytynyt.
6. Hyppynouto: 9,5 (x2) - hivenen vino luovutus
7. Metallinouto: 0 (x2) - yök, ei pysty, ehkä otan, ehkä en, TÄNÄÄN EN KYKENE, sanoinko jo, että yök. Että näin Smile
8.Tunnistusnouto: 8 (x4) - JES! Ensimmäisen kerran voi-luokassa tuli se oikea kapula minulle! Hieman mietiskeli ja tuuppi viereistä kapulaa, mutta olen niin tyytyväinen tähän. Treenit jatkuvat, mutta näemmä toivoa on.
9. Kauko-ohjaus: 0 (x4) - tarvitsi lisäkäskyn s-i vaihtoon, eteni ihan hirveästi ja kun tarvitsi lisäkäskyn vielä lopun perusasentoo niin nollille meni. Mutta teki kaikki vaihdot, eikä tuijotellut muualle, joten tähänkin pitää olla tyytyväinen Very Happy
9. Kokonaisvaikutus:9 (x1) - koira on hauska, tekee iloisesti

Pisteitä kertyi yhteensä 202, eli VOI3-tuloksen verran. Tuloksella irtosi myös luokkavoitto Very Happy 
Caron kanssa on kyllä niin mukava olla kehässä. Miuta jännittää edelleen, mutta Caro ei onneksi paineistu siitä. Lisäksi osaan jo ottaa asioita huumorilla, esimerkiksi kun huomasin, ettei Caro tuo sitä metallikapulaa, niin aloitin höpöttää sille. Näin sain purettua sekä omaa päätä että näyttää Carolle, ettei "tässä nyt mitään, elämä jatkuu". Ensi viikolla olisi Kotkan tokokoe ja joulukuussa ilmoitan Caron ehkä Pieksämäelle. Muuten loppuvuosi menee tokokokeiden osalta vähän hiljaisemmissa merkeissä.