Tänään oli vuorossa Kotkan tokokoe Caron kanssa. Kyytiin hyppäsivät myös Mirka ja kelpopoika Rape (Bestseller Julius Kelp). Koepaikka oli kasvihuone, ehdimme käydä hyvin kävelyllä ennen paikkamakuuta. Tein myös lyhyitä paikkamakuupätkiä ennen kehään menoa. Tuomarina toimi Tommi Varis. Tässä vielä kertynyt pistesaalis, joka jälleen vähän köyhäksi.

1. Paikalla makaaminen: 7,5 (x4) - oli kuulemma jossain vaiheessa piipannut pari kertaa, tarvitsi lisäkäskyn perusasentoon.

2. Seuraaminen taluttimetta: 9 (x4) - kivaa menoa taas, siirtymissä hieman väljyyttä.

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10 (x3) - tämä me osataan

4. Luoksetulo: 5 (x4) - tuli törkeän lujaa, seisominen meni pitkäksi, mutta annoin silti lisäkäskyn ja sillä pysähtyi. Maahanmeno oli hyvä, mutta tuo alku venytti sitäkin liian pitkäksi. Olisi pitänyt olla antamatta lisäkäskyä seisomiseen.

5. Ruutu: 0 (x4) - meinasi karata jo vihjesanalla ruutuun, onneksi en ollut vielä sanonut "valmis", sain kutsuttua takaisin. Hyvin ampui uudelleen ruutua kohtaan, vaikka olin kieltänyt siitä kerran. Ampui kuitenkin ruudun takareunan yli, ei kuunnellut siis käskyä hyvin ja meni maahan ruudun ulkopuolella. Voihan kökkö, tehtiin kuitenkin loppuosakin, jossa taas törkeän lujaa sivusta ohi, ei taipunut siis seuraamaan.

6. Hyppynouto: 9 (x2) - liian väljä luovutusasento + vino myös.

7. Metallinouto: 0 (x2) - ei kykene, ei pysy, ei sitten millään. Toisella kerralla kylläkin haki kapulan hienosti

8. Tunnistusnouto: 0 (x4) - ihan väärä vire oli tähän, jotenkin Caro kävi tosi villinä koko kokeen ajan, enkä saanut sitä rauhoittumaan. Meni siis lujaa kapuloilla, tuskin haisteli yhtään ja toi väärän.

9. Kauko-ohjaus: 7,5 (x4) - ennakoi sivulla maahanmenon heti liikkeen alussa, teki muuten kaikki vaihdot, muistaakseni yhteeen vaihtoon tarvitsi lisäkäskyn. Olen kuitenkin onnellinen, että saimme liikkeen tehtyä ja Caro kuunteli miun käskyjä.

10. Kokonaisvaikutus: 9 (x1)

Yhteensä siis 173 pistettä, VOI0, ei siis tulosta. Vähän meinasi suorituksen aikana hermostuttaa, kun koira tuntui koko ajan ihan lentoon lähtevältä. Hienoa, että motivaatiota löytyy. Mutta nyt on ehkä vähän rauhoitettavakin menoa, ettei tulisi tuommoisia suht "helppoja" virheitä. En ole nyt ilmoittanut Caroa loppuvuodelle mihinkään kokeeseen. Hieman olen ajatellut, että käväisisin 18.12. Pieksämäellä. Katsellaan...

ps. Mirka ja Rape saivat hienoa AVO1-tuloksen, eli kilpailuoikeuden voittajaan. Onnea onnea!!!