Tänä viikonloppuna ei ehtinyt kauheasti paikallaan makoilla. Caro oli ilmoitettu Imatran agikisoihin kahdelle radalle,  ja Vani lähti mukaan kisaturistiksi. Tuomarina toimi Tuija Kokkonen. Ensimmäinen agirata meni hyvin, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Puomin alasmeno tuntui vähän huonolta ja luulinkin, että siitä tuli vitonen. Ohjasin sitten vähän huolimattomasti loppurataa ja Caro ohitti viimeisen esteen. Siitä siis kielto. Lopputulos olikin sitten vain tuo vitonen, eli pikkaisen harmitti oma löysäily ohjauksen kanssa. Tulos 5 (-0,81) ja 11/19.

Toisella radalla alku (hyppyrata) vähän pisti miettimään, mutta sain sen menemään jollain twistin kaltaisella. Pikkaisen Caro jäi pyörimään eteen, eikä irronnut "sylistä" suoraviivaisesti seuraavalle hypylle. Kun tämä alkukankeus saatiin ohitettua, niin vauhtikin löytyi. Caro ajautui myös jotenkin huonosti yhden putken kohdalla, siinä olisi pitänyt löytää pimeä putken suu, mutta oma ohjaus ajoi Caron väärään kohtaan. Tässä meni aikaa, mutta kieltoa ei tullut. Tiukan ihanneajan radalla se teki kuitenkin sen, että puhdas nolla kariutui pieneen yliaikaan. Lopputulos siis 1,45.

Viime vuonna näissä samoissa kisoissa Caro sai viimeisen nollavoiton varjoAVAa varten. Oli mukava muistella sitä fiilistä, mikä viime vuoden kisoissa oli oman pään sisällä  Vani olisi niin kovasti halunnut mennä radalle, mutta se sai tyytyä nyt pelkkään lenkkeilyyn. Vanin siskopuoli Manta (Serica's Babette) oli myös kisaamassa. Oli mukava nähdä Heidi & Manta!!!