Otin torstain ylimääräiseksi vapaapäiväksi, ja lähdimme tyttöjen kanssa Leppävirralle jouluksi. Ennen lähtöä kävin vielä tekemässä viimeisen joululahjaostoksen, ja samalla tarttui mukaan myös itselle joululahja (uusi hajuvesi :) ). Pakkasin reilusti lämmintä vaatetta mukaan, kun säätiedotus lupaili kylmiä pakkaspäiviä. Matka meni hyvin, koko porukka (kuskia lukuunottamatta) nukkui koko ajan. Perillä olimme jo viiden maissa. Perillä nuo rallattelivat hirmuista vauhtia pihalla, Sintti ei ollut yhtään ihmeissään uudesta paikasta. Sisällä kävi heti tutkimassa kaikki paikat, joulukuusta kävi vähän maistelemassa, mutta kiellolla antoi olla kuusen rauhassa ja tyytyi vain juomaan vettä kuusen alta :) Ja heti tuo sittiäinen hurmasi miun vanhemmat, olivat todella haltioissaan "perheenlisäyksestä", joka kyllä lirautti loman aikana muutamat pisut yhdelle matolle...

Koko viikonloppu kului aika lailla samoissa merkeissä: lepäilimme, kävimme pihalla, lepäilimme, söimme, söimme, söimme... Pakkanen paukkui, aattoiltana mittari näytti -31,2, joten pihalla käynnit olivat lyhyitä (mutta teimme niitä usein). Oli todella ihanaa, kun ei tarvinnut pitää noita hihnoissa tai edes laittaa kaulapantaa. Aattona iltapäivällä pistäydyin Kuopiossa kummipojan luona, ja sen aikaa tytöt olivat Leppävirralla. Hyvin oli tuokin aika mennyt. Perjantaina minuun iski aivan kamala köhä, kurkku oli ollut kipeä jo keskiviikosta, mutta flunssa iski todenteolla sitten aattona. Jouluyönä äänikin hävisi, enkä lauantaina kyennyt kauheasti huutelemaan. Tuokin vaikutti siihen, että oli pakko olla rauhakseltaan. Varsinkin tuo kylmä ilma otti henkeen todella paljon. Miun oli tarkoitus ajella jo lauantai-iltana takaisin Lappeenrantaan, mutta päätin jäädä vielä yhdeksi yöksi. Olo kohentui hiukan yön aikana, mutten vieläkään terve ollut. Lähdimme heti aamupäivällä ajelemaan kotia kohti, ja olimme takaisin Lappeenrannassa kahden maissa.

Mukava joulu, ei voi muuta sanoa. Tykkään olla todella paljon Leppävirralla ja niin nuo koiratkin. Ja mahtuu muuten kolme koiraa ja yksi nainen nukkumaan hienosti pienessä huoneessa ;)