Tänään oli vuorossa Caron ja Vanin fyssarikäynti Taavetissa, Kipinoisen Einin luona. Sintti lähti mukaan sosiaalistumaan ja harjoittelemaan häkissä rauhoittumista (vaikka se hyvin häkkiin rauhoittuukin, harjoittelua vieraassa paikassa siis). Pientä älämölöä sittiäinen yritti pitää, kun laitoin se häkkiin aika nopeasti (aloitimme Caron hieronnan). Aika nopsaan Sintti rauhoittui, ja nukkuikin sitten melkein koko Caron hoidon ajan. Carolla oli muutamia kireitä kohtia selässä. Nyt pitää vähän seurailla, ovatko nuo samat paikat kireitä seuraavallakin kerralla.

Kun Caro oli hoidettu, käytin Sintin pissillä ja laitoin sen uudestaan häkkiin. Pikkaisen meinasi pientä ärsyttää, kun sen mielestä häkissä oli KUOLETTAVAN tylsää. Mieltään tuo osoitti ehkä pari minuuttia, ja sitten uinahti uudelleen. Vani oli hyvässä kunnossa, kuulemma rentoutui paremmin kuin koskaan aiemmin, eikä suoranaisia jumikohtia ollut ollenkaan. Vanille siis selvästi sopii tällainen totaalinen tauko agilitystä, siellä se kuitenkin käyttää niin voimakkaasti tuota kroppaa, että väkisinkin tulee jumeja. Caro puolestaan tuntuu jäykistyvän, jos rankaan ei tule liikettä. Tämä oli kyllä mielenkiintoinen käynti, kun ei meillä näin totaalisia taukoja ole aikaisemmin ollut.

Sintti pääsi leikkimään Caron ja Vanin fyssarin jälkeen Einin suomenlapinkoira Iitun kanssa. Iitu on reilu pari viikkoa vanhempi kuin Sintti. Ja voi, että nuo löysivät täydellisesti yhteisen sävelen. Kyllä tuli huoneessa seinät vastaan, kun nuo rallasivat, painivat ja riekkuivat. Sintin ilme kertoi, että nyt on KIVAA! Todella hienosti natsasi noilla yhteen, molemmat tykkäsivät todella paljon. Sintti sai kyllä hienon "palkan" sen jälkeen, kun oli neljä tuntia häkissä ja rauhoitui siellä mahtavan hyvin. Eini sanoi, että Sintti rauhoittui ikäisekseen erittäin hyvin, on kuulemma hermot kohdillaan :D Kävimme vielä kotiin päästyämme koko porukalla pienellä metsälenkillä ja sitten uni maistuikin kaikille.