Hyvää uutta vuotta 2011 kaikille blogin lukijoille! Meidän laumalla vuodenvaihde meni oikein rauhallisesti kotosalla. Pääsin töistä jo puoli kolmen aikaan perjantaina, ja kiiruhdin kaupan kautta lenkittämään koirat. Otin koko kolmikon mukaan metsään, ja saimme lenkin tehtyä ilman ilotulitteita, eli onneksi ihmiset malttoivat odottaa kuuteen saakka ennen kuin paukuttelu alkoi. Yleensä Caro on ollut jo kuuden aikaan aivan peloissaan, mutta nyt onneksi paukuttelu alkoi myöhemmin. Marika & kelpiet Nemo ja Waara tulivat viettämään meille leffailtaa, ja olipa Sintti innoissaan vieraista. Alan epäillä, että tuo luulee itseään kelpieksi  Caro läähätteli ja oli muutenkin peloissaan, mutta se oli odotettua. Vani ei reagoinut mitenkään, eikä Sinttikään paukkeita huomannut (oli niin paljon touhuttavaa pienen koiran elämässä). Otin illan muutenkin Sintin suhteen varovaisesti, enkä päästänyt sitä kovemman tulituksen aikaan ollenkaan pihalle. Ikinä ei tiedä, mitä voisi tapahtua vaikka omalla takapihalla oltaisiinkin. Ilta meni rattoisasti Inception-elokuvaa katsellessa. Kiitokset Marika, Nemo ja Waara seurasta!

Oli ilo huomata, että Caro palautui paukkeista suhteellisen nopeasti. Se suostui syömään yöllä, ja lauantaiaamuna sain houkuteltua sen pihalle puoli kymmenen aikaan. Yleensä se pelon takia ole syönyt ollenkaan ja pihallekin se uskaltautuu vasta uudenvuodenpäivänä iltapäivän puolella. 

Sintti sai muuten tänään matolääkkeen ensi viikon rokotuksia varten.

Lisäksi olen päivittänyt treeniblogiin vuoden 2010 saavutukset ja kirjannut tavoitteet tälle vuodelle. Lupaan, että treeniblogi herää tammikuun myötä henkiin