Jeps, Sintti ontui edelleen aamulla, eli heti työmatkalla soitin eläinklinikalle ja sain ajan puoli kolmeksi. Ontuminen on selvintä silloin, kun Sintti lähtee levosta liikkeelle. Tuntuu, että jalka vertyy liikkeen myötä ja ontuminen vähenee. Vaikka ontuminen vähenee, Sintti ei kuitenkaan liiku normaalisti. Se ei varaa täysin painoa vasemmalle takajalalle. Eipä meinannut tulla työnteosta mitään, kun ajattelin Sintin jalkaa. Toivoin, että ontuminen olisi loppunut päivän aikana. Mutta niin ei tapahtunut... Eläinlääkärikin näki ontumisen. Tällaisen diagnoosin saimme:

"Lievä vasemman takajaln ontuma. Aristus reiden etuosan lihaksissa palpoiden, hieman arkoo myös lonkan ojennusta = lihaksen venytystä. Lepoa, kunnes ollut kaksi päivää oireeton, vain hihnalenkit. Ellei jalka ole täysin kunnossa ensi viikon alussa, suosittelen jalkatutkimuksia."

Juttelimme eläinlääkärin kanssa, ja hän oli sitä mieltä, että vaiva olisi enemmän lihasperäinen. Sovimme, että otan yhteyttä maanantaina, jos vaiva ei häviä viikonlopun aikana. Sain mukaan kipulääkkeeksi Metacamia, jota voi antaa Sintille tarvittaessa. Odotan mielenkiinnolla sitä, miten saan tuon ikiliikkujan ottamaan rauhallisesti. Sehän ei nyt tuota jalkaa ole huomaavinaankaan... Ai niin, Sintti painoi nyt 9,7 kiloa. Viikon aikana on tullut liki kilo lisää painoa. Voihan tämä olla kasvupyrähdyksestäkin johtuvaa?