Saimme perjantaina tietää, että mahdumme Caron kanssa Lappeenrannan tokokokeeseen. Olisinhan voinut tietenkin vähän pitempään miettiä tuota ilmoittautumista, kun treenikertoja ei ole kauheasti kertynyt sitten viimeisimmän kokeen. Noh, eihän se ihan putkeen mennyt. Nollia rapsui jonkin verran, kun Caro teki hieman "iloisesti" töitä. Homma menisi siis enemmänkin hauskanpidon puolelle, mutta toisaalta, onhan se ihan kivaa, kun koira tekee hommia pilke silmäkulmassa. Pisteitä kertyi Anne Nokelaisen tuomaroimana 174, eli VOI0. Tässä vielä osa-alueet selityksineen:

1. Paikalla makaaminen: 10 (x4) - ok

2. Seuraaminen taluttimetta: 8,5 (x4) - taaksepäin siirtymisessä ei lähtenyt mukaan, vaan jäi istumaan ja kiersi myöhemmin takakautta sivulle, pientä väljyyttä ja seilaamista sivusuunnassa, tosi hyvä kontakti kuitenkin!

3. Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10 (x3) - tämä onnistuu aina

4. Luoksetulo: 0 (x4) - tuli aivan liian lujaa, ei reagoinut seiso-käskyyn, vaan veti pitkäksi, annoin uuden käskyn ja sillä pysähtyi, oli edennyt niin paljon, ettei maahanmenolle jäänyt enää tilaa.

5. Ruutu: 5 (x4) - en tiedä, pitäisikö tämän olla nolla. Caro nimittäin sinkosi ensimmäisellä ruutu-käskyllä luoksetulon loppupaikalle ja juoksi sieltä minun luokse sivulle. Uudella ruutu-käskyllä upposi ruutuun, myös lopun sivulletulo ok, vaikkakin tuli lujaa.

6. Hyppynouto: 9 (x2) - vino luovutusasento

7. Metallinouto: 0 (x2) - todella mallikas suoritus, mutta piru vie varasti kapulalle liian aikaisin, se nollasi liikkeen

8. Tunnistusnouto: 0 (x4) - räjäytti kaikki kapulat taivaan tuuliin ja valitsi ihan summamutikassa kapulan

9. Kauko-ohjaus: 6 (x4) - ensimmäisessä maahanmenossa tarvitsi lisäkäskyn, hiukan liikkui eteenpäin, mutta kerrankin saatiin pisteitä tästä liikkeestä!

10. Kokonaisvaikutus: 8 (x1) - iloinen suoritus, mutta tarkkuuttakin vaadittaisiin (todellakin!)